"Dipanggil Temuduga PENOLONG JURUTERA Sesi Mei ini? Kalau tak prepare memang susah nak LULUS tu.."

( Jangan risau, nota dan contoh soalan temuduga ini bakal membantu anda! )

Mereka Dah Berjaya Sebelum Anda!

.... dan ribuan lagi graduan yang menggunakan rujukan daripada Tim Infokerjaya sejak tahun 2009!

Impian Anda Menjawat Jawatan Penolong Jurutera Semakin Hampir!

Tahniah sebab anda dipanggil ke sesi Temuduga. Ini adalah peringkat akhir sebelum anda dilantik menggalas tugasan jurutera ini. Jika anda perasan sebelum ini untuk sampai ke tahap ini ada 2 tapisan iaitu Peperiksaan Online dan Assessment Center dan anda bertuah sebenarnya sebab dah berada pada peringkat temuduga. Macam mimpi kan?

Tengok Ke Depan! Pastikan Anda
LULUS Temuduga Kali ini!

Ambil peluang ini, Buat persediaan semaksimum mungkin. Semua aspek. Strategi temuduga, informasi berkaitan jawatan, isu-isu semasa berkaitan kastam, tak lupa juga isu semasa yang umum. Sebabnya (seperti yang anda tahu), temuduga adalah satu sesi yang subjektif. Penemuduga bebas bertanya soalan yang mereka rasa perlu. Ada soalan yang di luar skop dengan tujuan menilai personaliti anda selain penguasaan maklumat berkaitan jawatan.

Jadi Anda Kena 'WELL PREPARED!"

Anda sampai ke laman web ini pun sudah menunjukkan yang anda sedang melakukan persediaan kan? Untuk calon yang tak sampai ke laman ini ertinya dia belum 'sibuk' untuk persediaan. Jadi Tim Infokerjaya ucapkan tahniah untuk anda sebab anda dah mula cari maklumat untuk persediaan.

Satu-satunya Rujukan Temuduga JA29. Ianya disusun dengan penuh teliti dan dipecahkan kepada 3 bahagian penting

BAHAGIAN #1

Cara sebenar bagaimana untuk hadir ke sesi temuduga kerajaan. Anda akan didedahkan dengan etika temuduga kerajaan dan yang paling penting adalah perkara yang anda "perlu lakukan" dan "jangan lakukan" semasa temuduga kerajaan

BAHAGIAN #2

Koleksi nota padat mengenai Kerja Raya. Ianya akan menjimatkan 8 jam masa anda untuk cari satu persatu maklumat ini. Anda akan diberikan lebih 20 nota ringkas berkaitan kementerian kerja raya dan isu penting yang lain untuk persediaan pantas anda

BAHAGIAN #3

20 Soalan dan Cadangan jawapan Khas Penolong Jurutera. Kami himpunkan khas untuk anda soalan-soalan yang biasa ditanya dalam temuduga untuk jawatan berkaitan Kastam. Koleksi ini akan memudahkan persediaan anda kerana ini adalah antara soalan sebenar temuduga

Jika Anda SERIUS Nak LULUS, Rujukan ini Untuk ANDA!

Beza antara calon GAGAL temuduga dan BERJAYA temuduga adalah PERSEDIAAN + KEYAKINAN mereka. Jika tak bersedia bagaimana nak yakin? Jika persediaan salah pun bakal membunuh peluang kejayaan anda. Anda bernasib baik kerana 'terjumpa' dan sampai ke laman ini. Tim Infokerjaya tak janji apa-apa tetapi apa yang kami nak anda tahu, kami telah membantu lebih 78,000 graduan sejak tahun 2009... dan tahun ini kami nak bantu anda pula!

Tepuk dada tanya hati, nak hadir temuduga dengan penuh keyakinan dan persediaan atau sekadar nak hadir 'mencuba nasib'... PILIH untuk berjaya bukan hanya mencuba nasib!

Copyright © 2017. SkopKerjaya.com All Rights Reserved.

Pin It on Pinterest

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.