testimoni-peperiksaan-spa-01

Terima kasih banyak-banyak…ianya amat membantu dalam persiapan untuk peperiksaan  nanti… Semoga saya berjaya. Segala tips yang diberikan didalam blog amat membantu saya. Dan saya hanya mengetahui tentang blog ini semalam melalui seorang kawan yang berjaya dalam ujiannya.

Itulah kata-kata Rosmiza yang mengambil peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik selepas membaca nota rujukan dan latihan khas untuk peperiksaan yang di jalankan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam.

testimoni-peperiksaan-spa-02

Alhamdulillah, saya lulus exam tempoh hari. Syukur kehadarat Ilahi. Terima kasih yang tidak terhingga juga kepada saudara dengan usaha menghasilkan ebook berkenaan. Ianya sangat membantu. Semoga saudara berjaya dalam bidang yang diceburi.

Testimoni yang bertarikh 5 jun 2014 oleh Halimah Baba terhadap nota latihan dan rujukkan bagi peperiksaan SPA yang sangat membantu.

Banyak lagi testimoni oleh calon-calon yang berjaya dalam peperiksaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam untuk gred 17, 27 dan juga gred 41 dalam pelbagai jawatan penting kerajaan seperti gambar dibawah sejak tahun 2009 hingga 2014:

testimoni-peperiksaan-spa-03 testimoni-peperiksaan-spa-04 testimoni-peperiksaan-spa-05

[+]Dapatkan Versi Penuh Nota Rujukan dan Contoh Soalan Peperiksaan

[/fusion_text][fusion_text]Semuanya hasil nota rujukan dan latihan yang diterbitkan oleh Tim Infokerjaya yang terdiri daripada 3 Jejaka (sudah berkahwin), iaitu Muaz Hadi, Ikhwan Fahmi dan Syed Faiz. Untuk makluman anda, Tim Inkerjaya ini telah mengeluarkan pakej rujukan untuk peperiksaan online yang dikelolakan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) sejak 2009.

Mereka berpengalaman menyediakan contoh-contoh soalan peperiksaan (mock question/bukan soalan bocor) dan juga nota-nota ringkas untuk jawatan-jawatan kerajaan seperti Pegawai Tadbir Diplomatik, Pegawai Psikologi, dan yang terbaru, nota-nota ringkas, latihan dan contoh soalan bagi jawatan Pegawai Pereka Gred B17 dan dan B41.

Seperti yang anda lihat pada testimoni-testimoni diatas, ramai calon yang telah mendapakan pakej rujukan ini LULUS dalam peperikaan. Saya sebagai admin laman SkopKerjaya.com juga mahu anda lulus dalam peperiksaan Pegawai Pereka Gred 17 dan 41 seperti calon-calon yang lepas.

Oleh hal demikian, untuk 29 Julai Exam Pereka B41 dan B17, ini yang anda perlukan…

pereka-002

[+]Dapatkan Versi Penuh Nota Rujukan dan Contoh Soalan Peperiksaan

[/fusion_text][fusion_text]Pakej rujukan dan contoh soalan latihan Peperiksaan Pereka ini mengandungi Penerangan Format peperiksaan, 30 Nota Ringkas, 80 lebih contoh soalan, pecahan seksyen, maklumat jawatan dan banyak lagi maklumat yang boleh membantu anda lulus peperiksaan yang bakal anda hadapi tidak lama lagi.

Anda tidak akan mendapatkan pakej seperti ini dimana-mana. Pihak SPA juga tidak akan mengeluarkan panduan lengkap seperti ini untuk lulus peperiksaan. [Nota, Pakej Ini Tidak Dikeluarkan Oleh Suruhan Jaya Perkhidmatan Awam. Ianya Juga Bukan Soalan Bocor]

Untuk pengetahuan anda pakej nota rujukan ini hanya akan ditawarkan selama 3 hari bermula 26 Julai sehingga 28 Julai 2015. Selepas itu, ianya tidak akan ditawarkan kepada umum. Tidak ada pakej rujukan selengkap pakej rujukan ini.

Seperti yang saya maklumkan, pihak Tim Infokerjaya hanya akan mengeluarkan pakej ini untuk jangka masa terhad. Seperti jyang tertera di laman web mereka.

[+]Dapatkan Versi Penuh Nota Rujukan dan Contoh Soalan Peperiksaan

[/fusion_text][fusion_text]Untuk mengelakkan anda terlepas, saya galakkan anda untuk mengisi borang pendaftaran dibawah supaya saya dapat mengingatkan anda disamping memberikan tips-tips, nota-nota ringkas dan juga panduan berkenaan dengan peperiksaan online pereka B41 dan B17.

Apabila anda mendaftar, anda juga akan mendapat “Salinan Terhad” nota rujukan Pereka  untuk melihat gambaran isi kandungan pakej Lengkap nanti.

3 Sebab Kenapa Anda Perlukan Review Copy Ini

  1. Anda bersaing dengan lebih dari 30 ribu calon. Jika anda nak ketepikan saingan anda dan meningkatkan peluang lulus peperiksaan, anda perlukan review copy ini.
  2. Anda tidak ada rujukan untuk peperiksaaan. Tanpa rujukan atau bahan untuk ulangkaji, memang sukar untuk lulus peperiksaan Anda perlukan review copy ini.
  3. Tahu tak anda, bagaimana rupa format kertas soalan peperiksaan SPA nanti? Review copy ini untuk anda kerana ada ditunjukkan berserta dengan contoh-contoh soalan peperiksaan.

Jika anda ingin meningkatkan taraf kehidupan anda serta lulus peperiksaan dengan cemerlang, sila isikan borang dibawah dengan nama dan alamat email untuk mendapatkan maklumat terkini berkenaan Nota Rujukan yang dilancarkan oleh Tim Infokerjaya. Jika anda tidak mahu gagal dalam peperiksaan, maka anda tidak mahu terlepas peluang ini seperti calon-calon lepas yang tidak mengambil kesempatan.

Daftar dengan Yakin!

Pin It on Pinterest